AntiMedia – Alternativă informațională » Vitalie Jereghi: MC nu a fost invitată la discuţiile legate de unificarea opoziţiei

Antisistem, Politic

Vitalie Jereghi: MC nu a fost invitată la discuţiile legate de unificarea opoziţiei

Mişcarea Conservatoare nu a fost invitată la discuţii legate de formarea unei largi coaliţii de opoziţie, a declarat portalului MESAGER.NET preşedintele MC, Vitalie Jereghi.

„Ar fi destul de straniu dacă am fi participat la o masă de negocieri cu aşa indivizi indezirabili precum Igor Tuleanţev sau Mihail Garbuz, care sunt, din cate se vede, incapabili de a purta un dialog şi de a avea un comportament public adecvat unei persoane integre din punct de vedere psihic. Orice politician care s-ar asocia cu astfel de elemente marginale este condamnat la moarte politică, indiferent dacă este de dreapta sau de stânga”, consideră Vitalie Jereghi.

Reamintim că miercuri, 18 decembrie, a avut loc o o reuniune a unui şir de partide de dreapta şi stânga, precum şi organizaţiilor neguvernamentale, în cadrul căreia s-au discutat perspectivele formării unei largi coaliţii de opoziţie.

Scrie un comentariu


29 queries in 0,794 seconds.