AntiMedia – Alternativă informațională » Studenţii Ortodocşi Români din Basarabia: „Parlamentul de la Chişinău a dat start procesului de sodomizare a ţării”

Minorităţi

Studenţii Ortodocşi Români din Basarabia: „Parlamentul de la Chişinău a dat start procesului de sodomizare a ţării”

Legea  cu privire la asigurarea egalităţii a trecut astăzi de Parlament. Proiectul a fost aprobat în ambele lecturi, cu votul majorităţii celor prezenţi. Împotrivă s-au expus grupul parlamentar al socialiştilor, dar şi doi deputaţi din sânul Alianţei – democratul Oleg Sîrbu şi liberal-democratul, Valeriu Ghileţchi. Ultimul spune că a votat împotrivă din considerente morale.

Propunerea socialistei Abramciuc  ca proiectul să fie votat în mod secret, a fost respinsă. Aceasta afirmă că  deputaţii au fost obligaţi să voteze colectiv, chiar dacă unii nu acceptă Legea.

Liderul PL, Mihai Ghimpu a cerut ca proiectul să fie supus votului cât mai repede pentru că are programată o vizită de serviciu în afara ţării şi întârzie la avion.

Deputatul democrat, Igor Corman a explicat că există riscul ca cetăţenii Republicii Moldova să rămână dezamăgiţi, dar oricum Legea este necesară.

”Adoptarea acestei Legi nu ne acordă nici pe departe liberalizarea regimului de vize. Riscul este foarte mare că cetăţenii vor rămâne dezamăgiţi. Noi nu suntem eurosceptici, dar suntem eurorealişti, să fim cinstiţi cu oamenii şi să nu facem promisiuni grăbite”, a conchis Corman.

Menţiune ASCOR: Este cel mai grav act de trădare comis de conducerea ţării în faţa acestui popor în ultimii 2000 de ani.  Trebuie sa fii foarte decăzut moral ca să poţi adopta o asemenea lege. Probleme mult mai grave sunt în această ţară nerezolvate, tineri discriminaţi din lipsa locurilor de muncă, zeci de mii de oameni muncesc peste hotarele ţării din acelaşi motiv, iar protipendada de la Chişinău se îngrijeşte de problemele false ale homosexualilor. Cum vor putea aceşti oameni să privească în ochii părinţilor care le-au dat viaţă, sau în ochii copiilor care peste câţiva ani vor fi învăţaţi că a fi homosexual este ceva normal? ASCOR condamnă deputaţii care au îndrăznit să aprobe această lege, şi considerăm că aceşti oameni nu sunt demni de a conduce un stat şi nu au nimic în comun cu Republica Moldova, cu cetăţenii acestei ţării şi nici cu principiile moral – spirituale.

sursa: ASCOR

Scrie un comentariu


37 queries in 0,750 seconds.