AntiMedia – Alternativă informațională » Site olandez unde se pot depune plângeri împotriva est-europenilor

Eurosceptic

Site olandez unde se pot depune plângeri împotriva est-europenilor

Partidul antiimigraţie PVV al lui Geert Wilders a lansat un site unde cetăţenii pot depune plângeri împotriva imigranţilor români, bulgari sau polonezi din Olanda, trasmite Mediadfax.ro.

„Ai probleme cu persoane din Europa Centrală şi de Est? Ţi-ai pierdut locul de muncă în faţa unui polonez, bulgar, român sau alt est-european? Vrem să ştim”, se arată pe site-ul lansat de PVV. Site-ul prezintă titluri de ziar precum „Nu ar fi mai bine dacă ai pleca înapoi?” sau „Est-europenii, din ce în ce mai infractori”, relatează site-ul DutchNews.nl.

Parlamentarul PVV Ino van de Besselaar a declarat că scopul site-ului este să prezinte o imagine adecvată asupra „problemelor cauzate de cetăţenii central şi est-europeni în ceea ce priveşte infracţionalitatea, alcoolismul, consumul de droguri, aruncarea gunoiului şi prostituţia”. Rezultatele îi vor fi transmise ministrului Afacerilor Sociale, Henk Kamp.

Conform presei, ambasada Poloniei din Olanda nu este mulţumită de această iniţiativă. „Iniţiativele de partid jignitoare nu contribuie la o discuţie calmă”, a declarat un purtător de cuvânt.

Anul trecut, ambasadorul polonez în Olanda Janusz Stanczyk a apreciat că atitudinea faţă de persoanele din Europa de Est este „la limita discriminării”.

sursa: Cotidianul

Un comentariu la “Site olandez unde se pot depune plângeri împotriva est-europenilor”

  1. Pidaristanul trebuie sanctionat foarte dur. Nu ar strica de mai sanctionat oamenii de afaceri pidaristaneji care au afaceri in Europa de est si cea centrala.

Scrie un comentariu


55 queries in 0,938 seconds.