AntiMedia – Alternativă informațională » „Sexul povestit celor mici” nu va mai fi retras din vânzare

Educaţie

„Sexul povestit celor mici” nu va mai fi retras din vânzare

Chiar dacă într-o recentă şedinţă de lucru a executivului Primul Ministrul Vlad Filat a cerut retragerea din librării cărţii cu titlul „Sexul povestit celor mici”, decizie care este mai mult de cât justă având în vedere că această carte promovează nişte anti-valori, incompatibile cu bunul simţ şi deci cu morala creştină.

Mitropolia Chişinăului şi a Întregii a atras mai demult atenţia autorităţilor asupra conţinutului nociv al acestei cărţi şi a solicitat retragerea ei din comerţ. Totuşi, până la urmă, această decizie nu a fost aprobată, lucru ce trezeşte nedumerire şi dezamăgire.

După cum au declarat reprezentanţi ai executivului cartea „Sexul povestit celor mici” este şi va rămâne pe rafturi. Aceasta poate fi comercializată, doar că există anumite restricții: cartea nu poate fi vândută persoanelor care nu au atins vârsta de 18 ani, se vinde în ambalaj închis, iar părinții sunt cei care decid dacă folosesc sau nu în educarea copiilor acest manual.

Această hotărâre, nu schimbă practic nimic, deoarece carte „Sexul povestit celor mici” va continua să fie comercializată şi va fi şi în continuare un pericol pentru moralitatea tinerei generaţii. Tocmai din acest motiv este necesar ca această carte să dispară cu totul de pe rafturile librăriilor şi să nu se impună nişte pseudo-restricţii la comercializarea ei, consideră reprezentanţii Bisericii Ortodoxe din Moldova.

sursa: mitropolia.md

 

Scrie un comentariu


26 queries in 0,704 seconds.