AntiMedia – Alternativă informațională » Se va „transforma” blamatul și satanizatul Dodon în salvatorul și marele reformator?!

Opinii şi Analize, Politic

Se va „transforma” blamatul și satanizatul Dodon în salvatorul și marele reformator?!

Electoratul sentimentalist depresivo-euforic sau Unde nu-i cap, ne dumerim după cum bate vântul.

În declarațiile publice de astăzi, Filat a dat de înțeles multe lucruri care contrazic practic declarația lui Boțan despre viabilitatea politică a lui Dodon în funcția de președinte al CMC precum că „O competiţie „Chirtoacă (primar) vs Dodon (președinte CMC)” i-ar putea scoate pe tuşă pe Voronin şi Ghimpu”, căci dacă Dodon ajunge președinte al CMC ulterior poate fi ușor minimalizat și schimbat tot de cei care l-au subminat în cursa pentru fotoliul de primar. Filat îi atribuie alt rol lui Dodon, prevăd că se va reedita ceea ce s-a întâmplat cu Marian Lupu și în sfârșit va fi ales următorul președinte al R. Moldova.

Și așa blamatul și satanizatul Dodon va deveni salvatorul și marele reformator în ochii celor care își schimbă părerea conform sentimentalismului firav. Spre exemplu, dacă orice medic ar avea o astfel de atitudine cred că cel mult ar putea fi considerat psiholog căci prin activitatea sa medicală, bazată pe preferințe în funcție de trăirile sufletești, ar produce doar dezastre. Din câte se prefigurează, „centrismul” va fi următoarea modă politică în R. Moldova.

de Ion BUGA, București

Scrie un comentariu


66 queries in 1,572 seconds.