AntiMedia – Alternativă informațională » Referitor la 7 decembrie

Evenimente, Politic, Sănătate, Securitatea Naţională, Social

Referitor la 7 decembrie

Se vede că diferite state au diferite “zile critice”, de exemplu americanoizii au probleme pe data de 11, în Republica Moldova zi cu bucluc se vrea a fi 7.

În 2009, în data de 7 aprilie, tinerii au fost folosiţi în calitate de carne de tun în lupta care se dădea între grupările criminale organizate (partide politice) pentru un loc la treucă. Imediat după asta, cei care sunt astăzi la putere s-au grăbit să se distanţeze de tineri şi acţiunile lor, apoi au înţeles că dacă o să calce în picioare pe tinerii ucişi şi torturaţi în comisariate – o să reuşească să urce la putere. Aşa şi au făcut.

A trecut ceva timp de atunci, aproape doi ani, nici unul din cei care au torturat nu a fost tras la răspundere , mai mult, lucrează în aceleaşi comisariate, o bună parte din ei între timp au fost promovaţi în funcţii şi grade.

Acu când sunt la un pas de a fi împinşi de la treucă, unii porcălăi încercă iarăşi să mobilizeze tineretul, ca prin intermediul lor să facă presiuni asupra concurenţilor din grupările criminale adverse, rețelele de socializare sunt pline de îndemnuri de a repeta pe 7 decembrie ziua de 7 aprilie.

Cred că ar fi bine pe viitor tinerii să fie mai atenţi şi să nu se lase folosiţi de nişte criminali, cei care vor putere nu au decât să și-o ia, dacă pot, las să pună ei singuri mâna pe pietre şi să arunce în sediile rivalilor, las să ia chiar şi arma în mână şi să-şi omoare concurenţii dacă pot şi dacă vor, dar să nu folosească tinerii pentru a scoate cu mâinile lor castanele din foc.

Cei care au helminţi şi nu se pot linisti, duceţi-vă şi staţi de vorbă cu părinţii lui Boboc şi a celorlalte victime din 7 aprilie, uitați-vă la copilul lui şi încercați să înțelegeți dacă au câştigat ei ceva din aceea că copilul şi tatăl lor a fost măcelărit pentru că bandiţii să smulgă puterea unii de la alții? Vedeți, ar fi ei de acord să-și piardă ruda pentru ca la putere să vină careva din politicieni sau scuipă ei pe politică şi pe cei care fac jocuri de pe urma cărora unii se aleg cu capetele sparte şi alţii cu capete încoronate?

Mâine 7 decembrie , ar fi bine să nu vă lăsaţi mânaţi ca o turmă de vite, ci să vă căutați de treburile voastre, lăsați-i pe criminalii de politicieni să se răfuiască singuri între ei, mai bine să piară 100 de politicieni decât copilul mamei tale!

Autor: Ion Tcaci

7 comentarii la “Referitor la 7 decembrie”

 1. ganduri corecte, concluzii corecte, durere mare, deziluzie mare, dar care e iesirea din situatie, care este solutia? exista una? trebuie sa existe! nu exista nici o fomatiune politica curata, chiar nu? faptele nici unei formatiuni, atatea cate au fost posibile in contextul pe care l/ati redat f. clar NU CONVING? si daca nu, atunci iarasi: care e solutia? care e?!!!///acesta nu e razboiul nostru, e razboiul marilor puteri intre ele, e razboiul europei cu rusia. ce putem noi opune? ce putem?! aici trebuie cautat. responabilizarea europei, responsabilizarea sua, aici trebuie cautat. cum? cum?! cand, asa sau altfel, geografic, ramanem zona -tampon, iar in rest, – in canga dubla, -a intereselor ruse si a mafiei locale. CUM?! NOUA DREAPTA, sic! e superb. o DREAPTA curata, culta, europeana, cu idealuri pragmatice in care sa se regaseseasca clar si interesele nationale, o DREAPTA a NOII GENERATII, cu adevarat. fiecare generatie are un ARHEU, deci sa intre in scena cei ce simt acum ca au a/si trai arheul lor. dar nu numai prin NEGATIE si AUTOCONSERVARE. si atunci, iar: CUM? CUM?! CARE E SOLUTIA?!!! e.bulat.

 2. Doamnă/domnișoară Eugenia, schimbare trebuie să vină în primul rînd de la schimbarea fiecăruia dintre noi, nu putem construi un sistem bun cu oameni răi.
  trebuie să redevenim ceea ce am fost, să spălăm toate infecțiile străine care ne-au infectat.
  să ne curățim de comunism, liberalism, capitalism și alte isme de acestea.
  Trebuie să fim români nu doar declarativ, ci prin trăire românească!

 3. Draga Burca, perfect de acord

  Tocmai ca sa devii roman,trebuie sa doresti fireasca Unire intre Basarabia si Romania,precum a fost in 1941, 1918. Zile,ani pe care ii sarbatorim cu dragoste,nu doar in istorie,ci si in viitor.

 4. guardadelferro.blogspot.com, ce are coada vacii cu stampila primariei?

 5. Oare daca Basarabia se uneste cu Romania, tu vei deveni mai responsabil?

 6. Are legatura.Pentru ca e jenant sa te proclami legionar,sau cel putin simpatizant legionar,si sa doresti independenta unei Republici separate de Patria muma,realitate implementata de Stalin(crearea RSSM),si continuata de Voronin.

 7. Citirea articolului mi-a provocat placere. Ms)

Scrie un comentariu


68 queries in 1,812 seconds.