AntiMedia – Alternativă informațională » Pedofilia psihologică (re)devine o prioritate a Guvernului moldovean

Educaţie

Pedofilia psihologică (re)devine o prioritate a Guvernului moldovean

Deşi s-a arătat dispus să ajusteze, cu consultarea Bisericii, unele capitole controversate din disciplina numită „Deprinderi de viaţă”, Guvernul Filat vrea totuşi reintroducerea acesteia în şcolile din Moldova chiar începând cu acest an de studii (1 septembrie 2010) sau cel târziu anul următor.

Ca şi în 2004, când s-a făcut prima încercare cu această disciplină, misterul legat de această disciplină pare de nedesluşit şi aceasta pentru că:

– pe de o parte există opoziţia nu doar a Bisericii, ci chiar a părinţilor, care nu acceptă (dez)informarea şi chiar violarea psihologică a copiilor, prin descrierea acelor perversiuni sexuale, strecurate cu măiestrie printre alte capitole total neinteresante pentru copii. Ştiind acestea, Guvernul nu-şi permite să dea prea multe detalii despre conţinutul disciplinei şi etapele de implimentare ale ei;

– pe de altă parte, proiectul legat de această disciplină, manualele şi celelalte materiale (ateniţie mai ales la ghidul pentru profesori), este finanţat cu bani foarte grei din străinătate, cu ajutorul cărora copiii noştri trebuie să devină o dată în plus „material experimental” pentru minţile bolnave de la Bruxelles şi Washington.

Nu doar că dorim, dar avem şi dreptul să ştim mai multe despre toate acestea, dar „regulile democraţiei” nu permit deocamdată (defapt niciodată) informarea obiectivă a societăţii, şi pe măsură ce „vom înainta mai mult spre Europa”, aceste „reguli” vor fi tot mai dure şi mai dure. Şi totuşi, sperăm să aflăm la timp ce-i cu această disciplină, pentru a reacţiona pe măsură atacului la care urmează să fie supus viitorul ţării noastre. Reacţia cu siguranţă va veni, dar să ne rugăm lui Dumnezeu ca ea să fie una înţeleaptă şi eficientă.

Însă până una alta, vă propun să citiţi alte două materiale la această temă:

„DEPRINDERI DE VIAŢĂ” – PUNCT ŞI DE LA ÎNCEPUT

Revoluţia sexuală ne îndeamnă să-i învăţăm pe copii despre sex, dar sa nu-i învăţăm să se înfrâneze

sursa: http://blog.teologie.net

Scrie un comentariu


57 queries in 0,625 seconds.