AntiMedia – Alternativă informațională » Ministerul de Externe a Canadei recomandă homosexualilor săi „să nu-și manifeste dragostea” în Sankt Peterbsurg

Minorităţi

Ministerul de Externe a Canadei recomandă homosexualilor săi „să nu-și manifeste dragostea” în Sankt Peterbsurg

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetățenilor de orientare sexuală netradițională să nu-și manifeste sentimentele de dragoste în Sankt Petersburg, scrie publicația canadiană National Post.

Declarația diplomației canadiene a fost făcută publică în urma intrării în vigoare în Petersburg a legii care interzice propaganda homosexualismului și pedofiliei printre minori.

“Canadienilor (homosexuali) li se recomandă să se abțină de la manifestarea sentimentelor de dragoste în public”, se spune în declarația Ministerului de Externe a Canadei, avertizând că în caz contrar, aceștia ar putea deveni ținta acțiunilor violente.

“Homosexualismul nu este interzis, însă unele persoane îl condamnă”, informează autoritățile cetățenii săi.

Guvernatorul Peterbsurgului Gheorghi Poltavcenko a semnat la 7 martie legea care presupune introducerea penalități pentru propaganda homosexualismului printre minori și promovarea pedofiliei. Legea a intrat în vigoare la 10 zile de la publicarea sa oficială.

Conform noii prevederi, acțiunile publice, care sunt îndreptate spre propagarea pederastiei, lebsianismului, bisexualismului și transgender printre copii minori va fi pedepsită cu amendă.

În urma analizei legii în prima lectură, în ajunul alegerilor în Duma de Stat în decembrie, legea a provocat un scandal atât în Rusia, cât și în afara hotarele ei. În special, Departamentul de Stat al SUA și-a exprimat îngrijorarea în legătură cu posibilitatea aprobării proiectului de lege. În mai multe stat au avut loc acțiuni de protest în legătură cu adoptarea acestei norme.

Scrie un comentariu


51 queries in 2,281 seconds.