AntiMedia – Alternativă informațională » Marea bătălie pentru ziua de 1 decembrie: „Unioniştii” nu renunţă la marş, „moldoveniştii” – chemaţi la poliţie

Naţional

Marea bătălie pentru ziua de 1 decembrie: „Unioniştii” nu renunţă la marş, „moldoveniştii” – chemaţi la poliţie

Grupurile ,,Spirit Românesc” şi ,,Deşteptarea” au reconfirmat intenţia de a organiza acţiuni de stradă cu prilejul Zilei Naţionale a României. Manifestaţiile celor două grupuri se vor desfăşura sub forma unui marș, începând cu ora 16.00, de la Academia de Ştiințe a Moldovei (b-dul Ştefan cel Mare, numărul 1). Marşul se va derula pe Bulevardul Ştefan cel Mare până în scuarul Teatrului de Operă și Balet.

Tot în aceeaşi zi, „Mişcarea Naţional Creştină” urmează să organizeze acţiuni de stradă care vor debuta la ora 12:00 cu Hora Unirii în Piaţa Unirii Principatelor şi vor continua cu Marşul pentru Unitate Naţională care va porni din Piaţa Unirii Principatelor la ora 14:30 pe traseul: str. Ion Creangă – Bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt – Aleea Clasicilor.

Reprezentanţii unor asociaţiilor şi cluburi sportive, care intenţionează să organizeze o contramanifestaţie, au anunţat că au fost invitaţi la Comisariatul General de Poliţie pentru a da explicaţii pe marginea declaraţiilor făcute în cadrul unei conferinţe de presă în care şi-au exprimat atitudinea faţă de acţiunile planificate de asociaţiile unioniste.

Anterior, asociaţia „Noua Dreaptă” a emis un comunicat în care afirmă că în perioada 28 noiembrie – 1 decembrie la Chişinău ar putea fi provocate acţiuni violente de stradă. Potrivit acestei asociaţii, unele „grupări obscure” vor utiliza numele şi simbolurile „Noii Drepte” pentru a provoca acţiuni violente în centrul capitalei, având drept ţintă discreditarea acestei organizaţii.

3 comentarii la “Marea bătălie pentru ziua de 1 decembrie: „Unioniştii” nu renunţă la marş, „moldoveniştii” – chemaţi la poliţie”

  1. „Anterior, asociaţia “Noua Dreaptă” a emis un comunicat în care afirmă că în perioada 28 noiembrie – 1 decembrie la Chişinău ar putea fi provocate acţiuni violente de stradă. Potrivit acestei asociaţii, unele „grupări obscure” vor utiliza numele şi simbolurile „Noii Drepte” pentru a provoca acţiuni violente în centrul capitalei, având drept ţintă discreditarea acestei organizaţii”

    Miscarea National Crestină ar putea fi una din aceste grupari obscure

  2. Miscarea National Crestina si este reprezintantul noii drepte Romania!!!!

  3. Se pare că acum mai mult ca oricând este necesară dispariţia frontierelor de stat. Frontierele de stat sunt doar pentru turmă, un ţarc. Marii hămesiţi, marii ciolonagii,oricum, nu vor avea nevoie de a fi patrioţi. Turma trebuie ţinută într-un ţarc şi astfel naţionalismul a desfiinţat omenia. Pălmaşul, indiferent de etnie, va construi şi dacă eventual, cei de la putere sparg oalele, tot pălmaşul le va plăti.

Scrie un comentariu


29 queries in 0,781 seconds.