AntiMedia – Alternativă informațională » Liderul organizației «Noua Dreaptă» din Moldova candidează pentru funcția de consilier în satul Cojușna

Antisistem, Naţional

Liderul organizației «Noua Dreaptă» din Moldova candidează pentru funcția de consilier în satul Cojușna

Liderul organizației „Noua Dreaptă” din Republica Moldova candidează pentru funcția de consilier în satul Cojușna. Vitalie Jereghi în vârstă de 24 de ani, absolvent al Univeristății de Stat din Moldova, master în științe politice, s-a înscris în lupta electorală ca și candidat independent pentru funcția de consilier în Consiliul sătesc la 5 mai anul curent, când a depus semnăturile de subscripție și actele necesare la Circumscripția Electorală din Cojușna.

De remarcat că Asociației „Noua Dreaptă” i s-a refuzat înregistrarea de către Ministerul Justiției de la Chișinău, unul din motive fiind caracterul radical al organizației, precum și propagarea ideilor legionare în rândul tineretului din Moldova.

Conform declarațiilor lui Jereghi, motivul pentru care a decis să intre în lupta electorală este necesitatea de a atrage tineretul băștinaș în procesul decizional din localitate. „Mă angajez să devin reprezentantul colegilor de generație în consiliul local și acest lucru va da un suflu nou treburilor din sat”, a adaugat liderul Noii Drepte.

sursa: infostraseni.md

Scrie un comentariu


17 queries in 0,558 seconds.