AntiMedia – Alternativă informațională » În Marea Britanie a fost publicat un îndrumar pentru crearea „familiilor homosexuale”

Educaţie, Minorităţi

În Marea Britanie a fost publicat un îndrumar pentru crearea „familiilor homosexuale”

Autorii cărţii speră că îndrumarul va determina revizuirea perspectivelor perechilor homosexuale asupra creării unor „familii integre” pentru copii. Autorii fac referinţă la studiile savanţilor din Universitatea din Cambridge, potrivit cărora, comportamentul copiilor crescuţi în „familiile homosexuale” nu se deosebeşte cu nimic de comportamentul copiilor din familiile tradiţionale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al serviciului Stonewall, Gary Nunn, îndrumarul are drept scop ajutorarea homosexualilor în constituirea unor “familii-gay”, deoarece conforma datelor din 21 mai 2010, din cei 3200 de copii adoptaţi, doar 60 au ajuns în “familii homosexuale”. Acest număr este dublu faţă de cel din anul trecut, însă procentul copiilor adoptaţi de homosexuali rămâne a fi unul mai mic de 2 la sută.

Potrivit ziarului „The Daily Telegraph”, în ultimii ani au avut loc modificări esenţiale a normelor juridice, care oferă multe „oportunităţi” cuplurilor de homosexuali, ceea ce nu exista acum 5 sau 10 ani. „Prin aceste modificări noi dorim să demonstrăm că „familiile homosexuale” joacă un rol foarte important în societatea noastră, inclusiv şi în calitate de părinţi”, citează „The Daily Telegraph” reprezentanul serviciului Stonewall.

Începând cu luna decembrie a anului 2005, homosexualii britanici au dreptul atât să se „căsătorească”, cât şi să adopte copii.

Un comentariu la “În Marea Britanie a fost publicat un îndrumar pentru crearea „familiilor homosexuale””

  1. din mai bine in mai bine,azi maine o sa fim noi oameni normali niste ciudatenii!

Scrie un comentariu


19 queries in 0,565 seconds.