AntiMedia – Alternativă informațională » Igor Tuleanţev nu va mai participa la discuţii legate de unificarea opoziţiei

Antisistem, Politic

Igor Tuleanţev nu va mai participa la discuţii legate de unificarea opoziţiei

Preşedintele organizaţiei „Rodina – Evraziiski Soiuz”, Igor Tuleanţev, nu va mai participa la discuţiile cu privire la formarea unei largi coaliţii de opoziţie, din cauza apariţiei informaţiilor legate de ultima şedinţa care a avut un caracter discret. Cel puţin, o astfel de atitudine şi-a fost exprimat acesta pe contul său de Facebook.

„Domnilor Victor Şelin şi Veaceslav Valko”, v-am întrebat dacă întâlnirea va avea un caracter închis şi dacă va fi dată publicităţii? Veaceslav, mi-ai spus că în niciun caz! Ce-s chestiune astea moldoveneşti? Poate ne spuneţi totul şi despre ce am vorbit? Sau dar comentariile lui Petrovici (Şelin) sunt interesante pentru acest articol, iar restul nu face parte din campania electorală a lui Şelin?

Nu voi mai merge, pentru că nu mă mai interesează cine ce paşapoarte are şi nici referendumul pentru care îl va iniţia guvernarea, susţinerea căruia a fost propusă participanţilor! E nociv pentru o coaliţie de stânga! Nu-i aşa, Oleg Topolniţki?”

Reamintim că miercuri, 18 decembrie, a avut loc o o reuniune a unui şir de partide de dreapta şi stânga, precum şi organizaţiilor neguvernamentale, în cadrul căreia s-au discutat perspectivele formării unei largi coaliţii de opoziţie.

Scrie un comentariu


55 queries in 0,594 seconds.