AntiMedia – Alternativă informațională » Guvernele SUA şi Rus – pericol biologic pentru omenire

Opinii şi Analize

Guvernele SUA şi Rus – pericol biologic pentru omenire

Nu sa prea făcut mare scandal în mass-media cu privire la refuzul guvernului SUA de a nimici culturile virusului Variolei, pe care le deţine în laboratoarele sale. Virusul mai este deţinut şi de Ruşi, care la fel refuza să-l nimicească.  Vedeţi aici pe scurt ce prezintă Variola. Dar într-un cuvânt este vorba despre cel mai mare coşmar al omenirii. Din mediul natural virusul a fost nimicit, deoarece a fost vaccinată aproape întreaga populaţie a pământului, odată cu dispariţia virusului din natură populaţia a încetat a mai fi vaccinată.
Deci acum în lume trăiesc oameni care mai au imunitate la acest virus- cei vaccinati (părinţii noştri) şi cei care nu au imunitate adică persoanele nevaccinate – generatile născute dupa anii 80 secXX.

Problema e că guvernele SUA şi Rusiei au mai păstrat acest virus în laboratoare, refuzând să-l nimicească. Cei rău în aceasta? Cât mai trăiesc cei care sunt imuni la acest virus şi mai ales încă sunt fertili, problema nui chiar catastrofală. Alta va fi situaţia când practic întreaga populaţie a globuli va fi lipsită de imunitate. Atunci doar guverenul SUA şi cel Rus vor fi în stare să producă vaccinul(având virusul) şi să vaccineze pe cei care cred ei de cuviinţă, după care pot trece la răspândirea virusului, rezolvând o “mulţime de probleme globale” – suprapopulare, încalzire globală, insuficienţa resurselor naturale… doar în câteva săptămâni.
Ar fi un scenariu cam paranoic dacă pe parcursul istoriei lor SUA şi Rusia ar fi fost nişte îngeraşi, însă ştim că aceste state de la apriţia lor practic nu au avut pace, scurte au fost perioadele în care USA şi Rusia nu au vărsat sânge de om, vezi o listă cu războaiele în care a participat SUA, iar aici una în care a participat Rusia. Şi aceste liste nu sunt complete!
În afară de aceasta, Variola a mai fost folosită intenţionat drept armă biologică de către strămoşii americanilor de astăzi, în perioada colonizării Americii de Nord de către emigranţii englezi. În anul 1763, la ordinul comandantului Jeffery Amherst, coloniştii au distribuit triburilor amerindiene pături infestate cu Variola . Locuitorii băştinaşi ai Americilor nu aveau nici un fel de imunitate naturală faţă de bolile aduse de europeni. În urma infamului act de genocid etnic, zeci de triburi de amerindieni au fost eradicate în totalitate, în mai puţin de două săptămâni.

P.S.: Cu nebunii nu te pui.

2 comentarii la “Guvernele SUA şi Rus – pericol biologic pentru omenire”

  1. E un scenariu foarte putin probabil..enumar motivele
    1.Actual exista zeci de preparate generice antivirale la care nici nu se visa in anii 80 (adevarat ca preturile sunt destul de usturatoare..insa pentru a trata o variola..care e practic sora varicelei (varsat de vant-vetreanka) e suficient un simplu aciclovit, ganciclovir care acum multi ili folosesc impotriva herpesului etc) deci tratament exista!!!
    2.Dupa ce 1 om a contactat boala deja ai material pentru vaccin-in cicrca 2 sapt poti aproviziona 5-6 milliarde de doze!!!
    3.Virusul ca arma biologica are o caracteristica care se numeste-point blank..deci punctul unde devine nul ca eficacitate..adica natura nu e proasta si nici o populatie nu poate fi extirpata de o maladie infectioasa..exemple exista cu sutele (ciuma sex 13 , tifosul etc) deci nici aici nu e convenabila
    4.mult mai periculase ar fi susele (speciile) de microbi create in laboratoarele secrete care sunt suficiente pe glob!!!

Scrie un comentariu


27 queries in 0,728 seconds.