AntiMedia – Alternativă informațională » Amnesty International Moldova refuză să-şi ceară scuze pentru jignirile aduse

Minorităţi, Naţional

Amnesty International Moldova refuză să-şi ceară scuze pentru jignirile aduse

Astăzi, 15 februarie 2011, membrii asociaţiei „Noua Dreaptă” au pichetat sediul organizaţiei Amnesty International Moldova în semn de protest faţă de acţiunile perverse organizate anterior cu o zi. Pe pancartele manifestanţilor se puteau citi următoarele mesaje: „Cereţi scuze!”, „Nu jigniţi poporul!”, „Opriţi destrăbălarea!”, „Afară, mizeria din ţară!”.

În cadrul unor discuţii purtate între reprezentanţii Noii Drepte şi Amnesty International Moldova, ce-i din urmă au confirmat că nu au nici un regret şi nici o dorinţă de a-şi prezenta scuze publice pentru cele săvârşite. Acest fapt este confirmat şi de comunicatul publicat de Amnesty International Moldova pe site-ul său, in care se spune printre altele: „Amnesty International Moldova nu va aduce scuze nimănui. Noi nu putem să cerem iertare pentru faptul că susţinem respectarea drepturilor care sunt consacrate în Constituţia ţării noastre şi în tratatele internaţionale la care suntem parte”.

Preşedintele asociaţiei Noua Dreaptă, Vitalie Jereghi a declarat că activitatea Amnesty International, „Coaliţiei Nedisciminare” şi alte instituţii care promovează agenda mişcărilor gay şi anti-familie vor fi monitorizate continuu de către tinerii de la Noua Dreaptă, reacţionând de fiecare dată când valorile naţionale, morale şi spirituale ale neamului nostru vor fi atacate şi batjocorite.

În dimineaţa acestei zile, Noua Dreaptă a înaintat o cerere Primăriei municipiului Chişinău în care solicită explicaţii cu privire la acţiunile perverse organizate nestingherit în centrul capitalei de cuplurile homosexuale.

Reamintim că în ziua de 14 februarie, mai multe cupluri de gay şi lesbiene au venit în faţa monumentului lui Ştefan cel Mare şi Sfânt pentru a demonstra prin săruturile sale „pasionale” că „dragostea homosexuală este normală”.

(imagini: ştireazilei.md)

2 comentarii la “Amnesty International Moldova refuză să-şi ceară scuze pentru jignirile aduse”

  1. Nici nu sunteti inregistrati juridic si folositi numele de Noua Dreapta :)), ce penibil. Sunteti complet lipsiti de bun simt si onoare.

  2. Nu prea văd ce ar avea în comun înregistrarea juridică şi cu onoarea. Aş zice că acolo unde nu este înregistrare(binecuvantare) de la putere este mai mult bun simţ şi onoare.

Scrie un comentariu


57 queries in 0,802 seconds.